Connect with us

Sport

“Andi Demiri nga Tearca: Ylli i Ri Shqiptar që Shkëlqen në Lille!”

Në botën e futbollit, ku talentet e reja ngrihen dhe bien si yje në qiellin e natës, një emër i...