Connect with us

Marketing

ÇMIMORE 2022/2023

 

Pozicioni 7 Ditë 14 Ditë 19 Ditë
Baneri – 1 700 Euro 1400 Euro 1900 Euro
Baneri – 2 700 Euro 1400 Euro 1900 Euro
Baneri – 3,4,5,6,7,8 800 Euro 1600 Euro 2171 Euro
Baneri – 9,10 1000 Euro 2000 Euro 2714 Euro
Baneri – 11 1400 Euro 2800 Euro 3800 Euro
Baneri – 12,13,14 800 Euro 1600 Euro 2171 Euro
Baneri – 15 1000 Euro 2000 Euro 2714 Euro
Floater Baner:

Dimenzionet: 1000×600

Kohëzgjatja: 10sec

 

1500 Euro

 

3000 Euro

 

4071Euro

·        Çmimet janë në euro

·        Në çmim nuk është e përfshir TVSH-ja

·        Banerat mund të jenë static dhe të lëvizshëm

Çmimorja është sjellë më date 01.10.2020