Connect with us

Lajme nga bota

OBSH: COVID-19 SHKURTOI JETËGJATËSINË NË BOTË

Pandemia COVID-19 shkurtoi jetëgjatësinë në botë për gati dy vjet, kur u përhap nga viti 2019 dhe 2021, duke zhbërë...