Connect with us

Shendetesi

Dita Ndërkombëtare e Joga-s, ja përfitimet fizike dhe mendore nga praktikimi i saj

Data 21 qershor është shpallur si Dita Ndërkombëtare e Joga-s nga Kombet e Bashkuara, më 11 dhjetor 2014 me anë...