Connect with us

Kuriozitete

Katër shekuj studime, shkencëtarët zbulojnë kontinentin e zhdukur

Pas 375 vitesh spekulime dhe eksplorimesh, shkencëtarët më në fund konfirmuan ekzistencën e një kontinenti “të zhdukur” të njohur si...