Connect with us

Uncategorized

Reagojnë veteranët e UÇK-së: BDI eliminoi eprorët e vertetë të UÇK-së, disa fizikisht disa politikisht, gradoi udhëhëqsit e ‘Llavave’ që luftuan kundër UÇK-së në 2001

Shkelja e dinjitetit të UÇK-së dhe shqiptarëve të cilën Ali Ahmeti dhe BDI po na e bën është e papranueshme...